Τα καταστήματα της atools στην Λαμία

Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα του Γιώργου Κυτέα της atools με βιομηχανικά είδη και εργαλεία στην Λαμία

εργαλεία

βιομηχανικά

eshop

Κυτέας

 

 βιομηχανικα κυτεας σχετικα καταστηματα
 βρειτε πληροφοριες γιωργου κυτεας
 

Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΤΕΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι μια μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1988 στο χώρο της εμπορίας εργαλείων και βιομηχανικών ειδών, καθώς και λιπαντικών, ειδών θέρμανσης και χρωμάτων. Ξεκινώντας σ' ένα μικρό κατάστημα υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κυτέα, ο οποίος μέχρι και σήμερα βρίσκεται στα ηνία της επιχείρησης, η εταιρεία το 2000 επεκτάθηκε σε δικές της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, απασχολώντας προσωπικό 10 ατόμων και αναπτύσσοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, τόσο από τον διεθνή όσο και από τον ελληνικό τομέα. Οι δραστηριότητες της εταιρείας το 2013 επεκτάθηκαν με τη δημιουργία δεύτερου φυσικού καταστήματος στο κέντρο της Λαμίας, με εστίαση στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας.

 

Στην πορεία της εξέλιξης της η εταιρεία δεν έχασε ποτέ τον οικογενειακό της χαρακτήρα, εξακολουθώντας να αποτελεί σημείο αναφοράς στη Λαμία για την άριστη εξυπηρέτηση, τις πολύ καλές τιμές και την διαρκή υποστήριξη που προσφέρει στους πελάτες της. Ακολουθώντας το πρόσταγμα της εποχής και επεκτείνοντας και εξυγχρονίζοντας το πλαίσιο εξυπηρέτησης που προσφέρει, η εταιρεία ανέπτυξε ένα σύγχρονο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα που, υπό την επωνυμία της Atools.gr, προσφέρει όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας στο διαδίκτυο στις πλέον ελκυστικές τιμές και με τις καλύτερες προσφορές.

 
 στην καταστηματα κυτεα ειδη
 

 

                                 
             κυτεα βιομηχανικα εργαλεια σχετικα          

Το κεντρικό φυσικό κατάστημα της ATOOLS, βρίσκεται στη Λαμία, στην Ταϋγέτου 44. Στις σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας φιλοξενείται η πλήρης γκάμα των προϊόντων μας σε εργαλεία και βιομηχανικά είδη, οικοδομικά, χρώματα, καθώς καιγεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα και εξοπλισμό συνεργείου και πολλά ακόμα. Το προσωπικό του καταστήματος, με εξειδίεκυση και άρτια γνώση του αντικειμένου είναι πάντα στη διάθεση των πελατών, ώστε να σας βοηθήσει μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων, να διαλέξετε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε βέβαια να κάνετε τις αγορές σας online στο e-shop μας, αλλά θα είναι χαρά μας να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας στη Λαμία και να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες της Atools.

       
                     
           

 eshop γιωργου στην κυτεα

       
 

 

 

                                                                   
                                                                   
                                                               
                                                                   
                                                                   

 

 

 

                                 
             πληροφοριες σχετικα στην γιωργου          

Το κατάστημα κινητών KYTEAS ξεκίνησε τιις δραστηριότητες του τον Αύγουστο του 2013 και βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας στην Βύρωνος 4. Ο σύγχρονος και λειτουργικός χώρος του καταστήματος, διαμορφωμένος σύμφωνα με τη λιτή και σύγχρονη αισθητική προσέγγιση του αντικειμένου, φιλοξενεί μια πλήρη γκάμα προϊόντων κινητής τηλεφωνίας από όλες τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών τόσο σε συσκευές, όπως smartphones και tablets, όσο και σε αξεσουάρ κάθε τύπου και μοντέλου.

Και πάνω απ' όλα, οι ασυναγώνιστες τιμές και  οι συνεχείς εκπτώσεις και προσφορές που πάντα προσφέρουμε στους πελάτες μας, είναι που έχουν κάνει το κατάστημα KYTEAS στη Λαμία την αγαπημένη προτίμηση των καταναλωτών που θέλουν να βρουν στα κινητά τηλέφωνα το καλύτερο και στην καλύτερη τιμή

       
                     
           

 eshop βρειτε πληροφοριες κυτεας

       
 

 

 


εργαλεια,μηχανηματα,eshop,προσφορες

 

 αριστερο περιεχομενο μηνυμα

 

 

 μηνυμα περιεχομενο αριστερο

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ LOGIN
00,00€0
εργαλεια,μηχανηματα,eshop,προσφορες
εργαλεια,μηχανηματα,eshop,προσφορες

 

 header

 

3
shoplife.gr κινητά αξεσουάρ gadgets δώρα