Συμβουλές στο atools

Βρείτε συμβουλές στο atools με βιομηχανικά είδη και εργαλεία

εργαλεία

βιομηχανικά

eshop

προσφορές

 

 συμβουλες προσφορες ειδη εργαλεια

 

                   
   

 

  Διαλέγοντας τα κατάλληλα ξύλα για το τζάκι και την σόμπα       

 

 

 ειδη προσφορες βιομηχανικα βρειτε

 

Τα ξύλα έχουν διαφορετική πυκνότητα, γεγονός που σημαίνει ότι για να πάρουμε την ίδια θερμότητα πρέπει να κάψουμε διαφορετικό όγκο ξύλων. Δέντρα όπως το πεύκο, η οξιά δρύς έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα από την ελάτη. Το πεύκο είναι ξύλο που ανάβει εύκολα, αλλά καίγεται γρήγορα. Η οξιά ανάβει επίσης εύκολα και η καύση της διαρκεί περισσότερο. Η δρύς καίγεται αργά, αλλά ανάβει δύσκολα. Η ελιά ίσως είναι το καλύτερο, διότι ανάβει σχετικά εύκολα και η καύση της είναι πιο αργή. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται η οξιά και κυρίως το πεύκο γιατί είναι ξύλα που «σκάνε». Το πουρνάρι είναι σκληρό ξύλο και θεωρείται υψηλής ποιότητας καυσόξυλο, όμως είναι δυσεύρετο. Πέρα όμως από το είδος του καυσόξυλου η υγρασία του ξύλου είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Τα ξύλα δεν πρέπει να είναι εντελώς ξερά. Η υγρασία τους πρέπει να είναι  12% με 15%. Ιδανικά θεωρούνται τα ξύλα που έχουν κοπεί την άνοιξη.

 

               
               
             

 

                   
        Προστατευτείτε στο χώρο εργασίας      

 ειδη atools βρειτε βιομηχανικα

 

O εργαζόμενος στο χώρο εργασίας θα πρέπει εκτός από προσεκτικός να είναι και εξοπλισμένος με τα απαραίτητα είδη που του προσφέρουν προστασία της ασφάλειας, αλλά και της υγείας του. Στην περίπτωση που ο εργαζόμενος εκτίθεται σε κίνδυνο τραυματισμού του κεφαλιού πρέπει πάντα να φοράει το κατάλληλο κράνος ασφαλείας. Η ενδυμασία του θα πρέπει να είναι κατάλληλη ώστε να προστατεύεται από την κακοκαιρία ή να φοράει προστατευτικά ενδύματα όταν υπάρχει ο κίνδυνος ανάφλεξης. Απαραίτητη είναι επίσης και η προσωπίδα ή τα κατάλληλα γυαλιά όταν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των ματιών. Μπορεί ακόμη να προστατεύσει τον αναπνευστικό του σύστημα πολύ απλά φορώντας μία μάσκα. Σχεδόν πάντα είναι απαραίτητη η χρήση γαντιών ώστε να προστατευτούν τα χέρια του εργαζόμενου, που τραυματίζονται πολύ συχνά. Τα κατάλληλα υποδήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια του εργαζόμενου, όπως σημαντικά εξίσου σε πολλές περιπτώσεις είναι τα γιλέκα, οι ποδιές προστασίας του κορμού και οι ζώνες συγκράτησής του.

 

 ειδη βρειτε atools eshop

 

 
   

 

         

 

 

        Ανακύκλωση μπαταριών      

 eshop εργαλεια ειδη βρειτε

 

Η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τον καθένα από εμάς! Όλοι οφείλουμε να προστατέψουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί. Κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας και είναι μάλιστα πολύ εύκολο είναι η ανακύκλωση των προϊόντων που συμβάλλουν στην μόλυνση. Ένα σημαντικό κομμάτι της ανακύκλωσης είναι η ανακύκλωση μπαταριών που όλοι χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Ανακυκλώνοντας τις μπαταρίες εξοικονομούμε ενέργεια και πρώτες ύλες! Όλες οι φορητές μπαταρίες ανακυκλώνονται, είτε είναι μιας χρήσης, είτε επαναφορτιζόμενες. Τις μπαταρίες βάρους μέχρι 1500 γραμμάρια μπορούμε να τις ανακυκλώσουμε στους κάδους ανακύκλωσης μπαταριών. Για μεγαλύτερες μπαταρίες, αυτοκινήτων, βιομηχανικές  ή ηλεκτρικούς συσσωρευτές θα πρέπει να απευθυνθούμε στον αρμόδιο φορέα.

 
 ειδη εργαλεια eshop atools

 

 προσφορες atools προιοντα σχετικα    atools βρειτε προσφορες εργαλεια

 

 

 

      


εργαλεια,μηχανηματα,eshop,προσφορες

 

 αριστερο περιεχομενο μηνυμα

 

 

 μηνυμα περιεχομενο αριστερο

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ LOGIN
00,00€0
εργαλεια,μηχανηματα,eshop,προσφορες
εργαλεια,μηχανηματα,eshop,προσφορες

 

 header

 

3
shoplife.gr κινητά αξεσουάρ gadgets δώρα